Voltino, Tomislavova 11, Zagreb Radno vrijeme: Pon - Sub: 11-24 h Ned: 12-24 h Rezervacije: +385993847621

Onama

OTKRIJTE

tradicionalna jela na novi način
”Ideja Publica je spoj toplog i ugodnog ambijenta, druženja i odlične hrane spravljene od probranih namirnica. Poslužujemo vrhunsku napolitansku pizzu i klasična jela pripremljena na moderan način. Teško nam je izabrati jela koja bi posebno izdvojili jer je kroz nekoliko mjeseci preko 500 kušača isprobavalo majstorije našeg šefa kuhinje i pizzaiola kako bi složili jednostavnu, a opet sveobuhvatnu ponudu i svaki od njih je izabrao svog favorita s karte jela.”

Ivan Ilišinović, voditelj restorana


 
 • Ljubazni ljudi, fina hrana. Ugodna atmosfera. Healthy options · Cosy atmosphere · Velik izbor vina · Lijep pogled · Moderan interijer · Velik izbor jela · Izvrsna hrana · Kreativna kuhinja
  (ocjena s Facebook-a)
  Petra Bolješić Ex Pešun
  Petra Bolješić Ex Pešun
 • Realy tasty pizza napolitana , must try it.... Good wine selection and Nice, friendly staff. Izvrsna hrana · Moderan interijer · Cosy atmosphere
  (ocjena s Facebook-a)
  Chef-Zdravko Andželevski
  Chef-Zdravko Andželevski
 • It's just too good to be true!!! Svaka čast! Uživali smo u svakom zalogaju! Osoblje 10! Interijer 10! Čistoća 10!
  (ocjena s Facebook-a)
  Nino Maksan
  Nino Maksan
 • Ottima Pizza, bel locale, accogliente e comodo! Buon bere, buon servizio! Insomma, tutto ottimo: complimenti!
  (ocjena s Facebook-a)
  Ernesto Lomio
  Ernesto Lomio

Publicje ljubav prema hrani

Handmade Pizza & Food
Bistro&Pizzeria Public je nastao kao ljubav između kreativne Napolitanske čarolije i vrhunskih tradicionalnih jela. Public restorani smješteni su u Zagrebačkom naselju Voltino i u Mandrama na otoku Pagu.
Ugodan ambijent s preko 100 sjedećih mjesta i terasom čine ih savršenim za sve prilike. U svojoj ponudi nude i posebnu selekciju domaćih craft piva. S uvijek svježim namirnicama i uzbudljivim gastro iskustvom nudimo kvalitetnu ponudu i uslugu svakom gostu.

Public


Rezervirajte